Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Шампионската Лига – плейофи

[post-views]
Предстоят вълнуващи битки в осминафиналите на Шампионската лига

UEFA-Champion-league-2016-17Олимпиакос победи с 2:0 у дома Омония Никозия в първа среща от плейофния кръг за влизане в Шампионската лига. „Червено-белите“ доминираха изцяло в двубоя и реализираха попадения през второто полувреме. Матийо Валбуена беше точен от дузпа в 69-ата минута, а Юсеф Ел Араби също се разписа в добавеното време на срещата за крайното 2:0.

Динамо Киев се наложи с 2:1 при гостуването си срещу белгийския Гент след попаденията на Владислав Суприага и Карлос де Пеня. Между двата гола за полуфиналистите в турнира от 1999 година точен беше Тим Клайнденст, но съотборникът му Роман Безус беше отстранен от игра с червен картон в самото начало на второто полувреме.

Молде завърши наравно 3:3 у дома с Ференцварош. Франк Боли и Мирто Узуни се разписаха в седмата и в 53-ата минута, но норвежците направиха пълен обрат до 3:2 след головете на Лик Джеймс, Магнус Еикрем и Мартин Елингсен между 55-ата и 83-ата минута. Унгарският гранд изравни за 3:3 след точен удар от дузпа на Игор Каратин три минути преди изтичане на редовното време. Реваншите ще се проведат през следващата седмица.

Най-ново

Единична публикация

Избрани