Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Черно море нанесе първа загуба на Арда

[post-views]
Локомотив победи с 2:1 у дома Черно море

cherno-moreЧерно море победи с 2:0 Арда и нанесе първа загуба на кърджалийския тим от началото на първенството. За „моряците“ и двете попадения вкара Матиас Курьор, който вече има 8 гола в актива си от старта на шампионата.

Гостите започнаха по-добре срещата, но в 30-та минута Черно море откри резултата. Вратарят на гостите Васил Симеонов излезе извън наказателното поле да посреща топката след пас на Васил Панайотов, но се размина с нея, а Матиас Курьор стигна до топката и вкара за 1:0.

В 47-та минута Черно море вкара втори гол. Илиан Илиев-младши центрира от пряк свободен удар отдясно по атаката на домакините, Стефан Велев засече топката с глава, но вратарят Васил Симеонов успя да избие. При последвалата добавка Матиас Курьор вкара втория си гол в мача и втори за домакините. В 57-та минута Иван Коконов стреля с глава, но ударът беше слаб и вратарят Иван Дюлгеров улови топката. В 71-та минута Арда можеше да намали изоставането си. Иван Тилев стреля много опасно от границата на наказателното поле, но топката премина на сантиметри встрани от вратата на домакините

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани