Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ивендър Холифийлд призова Майк Тайсън да се боксира срещу него

[post-views]
Майк Тайсън и Рой Джоунс – младши не излъчиха победител в легендарна битка

box_maykeБившият световен шампион по бокс в тежка категория Ивендър Холифийлд призова големия си съперник от миналото Майк Тайсън да се върне на ринга, заявявайки, че е време двамата бивши шампиони да подновят съперничеството си :

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Ивендър Холифийлд иска битка с големият си съперник от миналото Майк Тайсън. Предизвикателството на Холифийлд идва, след като 54-годишният Тайсън завърши наравно срещу 51-годишния Рой Джоунс-младши, в демонстративен мач в Лос Анджелис в събота. Обявявайки двубоя с Джоунс-младши за „настройка“ Холифийлд се подигра на Тайсън, призовавайки го да даде на света битката, която всички искат да видят.

„Няма повече оправдания. Това е мач, който трябва да се случи заради двамата“, заяви Холифийлд в изявление.

„Събота вечер каза, че си готов да се биеш с мен, така че подпиши договора и се качи на ринга, Тайсън. Светът чака и сега е твой ред. Готов съм“, добави Холифийлд.

57-годишният Холифийлд изигра два знаменити двубоя с 54-годишния Тайсън по време на славната си кариера, като особено запомняща се беше срещата през 1997 година, когато Тайсън отхапа част от ухото на съперника си.

Share
Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани