Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Каракачанов: Днес е празник и за всички българи, живеещи около страната ни

[post-views]
Каракачанов: Докато обществото се разделя умишлено, държавата няма да просперира

KarakachanovТова заяви военният министър от София

„Поздравявам всички българи с празника. Нека не забравяме, че това е празник на всички българи. Не само на хората, живеещи в днешна свободна България, но и на онези, които живеят около нас. Честит празник на българите в България и на българите в Македония”, каза навръх националния ни празник военният министър Красимир Каракачанов.

Той коментира и предстоящия парламентарен вот, като посочи, че свободата не може да преминава само през едни избори или една дата.

„Нямаш ли свободата в съзнанието си, не я ли отстояваш всеки ден, дали ще е 3 март, или 4 април – няма никакво значение, защото ако ти не се чувстваш свободен в сърцето или волята си – няма как да си такъв”, добави Каракачанов.

Той смята, че свободните избори трябва да бъдат честни.

„Партиите и политиците да не забравят, че изборите не са война, те са съревнование. Едно съревнование, на което трябва да се борят идеи, а не конфронтации и омраза”, категоричен е военният министър.

Според Каракачанов краят на пандемията ще се види, ако сме по-дисциплинирани.

„Това, че мерките се разхлабват или след това затягат не е основание да не се пазим самите ние. Когато и ваксинацията мине, краят се вижда”, каза още той.

Видеото можете да видите тук

Източник: nova.bg/

Най-ново

Единична публикация

Избрани