Информационен център на Министерство на oтбраната

Андрей Гълъбинов ще бъде на линия за мачовете на България в световните квалификации срещу Швейцария, Италия и Северна Ирландия

gulabinov_nacionalen_otborАндрей Гълъбинов ще бъде на линия за мачовете на България в предстоящите световни квалификации срещу Швейцария, Италия и Северна Ирландия.

Нападателят се присъедини към лагера на държавния ни тим, след като медицинските прегледи, установиха, че мускулната му травма е отшумяла. Нападателят на италианския Специя проведе и първа тренировка със отбора на Ясен Петров. В четвъртък България излиза срещу Швейцария на националния стадион „Васил Левски.

Снеговалежът над София промени плановете на националния селекционер Ясен Петров. На терените на базата в "Бояна" натрупа покривка от 25 см, която нямало как да бъде почистена.

Заради това още от сутринта тренировката за 18:30 часа била преместена на Националния стадион "Васил Левски". Ръководството на Национална спортна база реагирало мигновено, пускайки отоплението на терена, за да може заниманието да се проведе нормално.

Парното на стадиона ще остане включено до двубоя в четвъртък, тъй като се очакват минусови температури, пише "24 часа".

Швейцария е един от най-неудобните ни съперници, като нямаме победа в официален мач. Два пъти сме играли в една група на европейски квалификации и от четирите двубоя имаме само един равен.

В 10 мача срещу този съперник имаме само два успеха – и двата в контролни срещи.

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top