Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Високо отличие за полковник Тодор Тодоров, национален командир на 41-ия военен контингент участвал в мисията на НАТО в Афганистан

[post-views]
Високо отличие за полковник Тодор Тодоров, национален командир на 41-ия военен контингент участвал в мисията на НАТО в Афганистан

„За мен е чест и удоволствие, от името на министъра на отбраната, да наградя полковник Тодор Тодоров, национален командир на 41-ия военен контингент участвал в мисията на НАТО „Решителна подкрепа“ в Афганистан, с почетен знак на Министерството на отбраната „Свети Георги“ II степен.

Благодаря Ви за високото чувство на дълг и отговорност проявени, под Ваше командване, в изпълнението на една от най-сложните и тежки задачи по време на мисията, а именно предислоцирането на българския военен контингент от база Далке до база летище Баграм. Заслужена е високата оценка не само на Вашия професионализъм и подготовка, но и на целия контингент за изпълнението на мисията“, подчерта командващият на Съвместното командване на силите генерал-лейтенант Любчо Тодоров.

„Използвам повода да поздравя и нашия малък медицински екип по случай 7 април – Световния ден на здравето и професионалния празник на здравния работник.

„Да спасиш живот е велико нещо, присъщо за най-хуманната и благородна професия – лекарската. Желая ви здраве, стремеж към усъвършенстване, сила и енергия за повече успехи в живота“, добави генерал-лейтенант Тодоров.

Източник: JointForcesCommandBGR

Най-ново

Единична публикация

Избрани