Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Тежък жребий за Лудогорец в третия кръг

[post-views]
Лудогорец замина за Финландия, където предстои мач срещу ХИК (Хелзинки) от Лига Европа

Лудогорец ще играе срещу победителя от двойката Олимпиакос (Гърция) – Нефтчи (Азербайджан) в трети предварителен кръг на Шампионска лига, ако отстрани словенския Мура, отреди тегленият жребий в Нион. Българският шампион ще гостува в първия мач на 3-4 август и ще приеме някой измежду гърците и азерите в реванша на 10 август на „Хювефарма Арена“ в Разград. Преди това Лудогорец трябва да се справи с Мура, като първият мач е тази сряда, 21 юли, от 21:00 часа в Словения.

Отборът на ЦСКА – София ще се изправи срещу победителя от Погон Шчечин (Полша) – Осиек (Хърватия) в третия предварителен кръг на Лигата на конференциите, ако преди това успее да се справи с латвийския Лиепая. „Червените“ ще са домакини в първата среща. Датите на мачовете са 5 август 2021 година, а реваншите – на 12 август 2021 година.

Стана ясен и съперникът на Локомотив (Пловдив) в третия квалификационен кръг на Лигата на Конференциите. В случай, че „смърфовете“ отстранят Словачко, то те ще се изправят срещу победителя от двойката Копенхаген (Дания) и Торпедо-Белаз (Жодино) (Беларус). Първите мачове са на 5 август 2021 г., а реваншите – на 12 август 2021 година, като Локомотив ще е домакин в първата среща.

Отборът на Арда ще се изправи срещу победителя от сблъсъка между арменския Арарат (Ереван) и полския Шльонск (Вроцлав) в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, ако успее да се справи с израелския Апоел Беер-Шева в предишния рунд на надпреварата. Първият мач евентуално ще бъде гостуване и ще бъде на 5 август, а реваншът ще е след седмица – на 12 август.

Най-ново

Единична публикация

Избрани