Информационен център на Министерство на oтбраната

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври със “Смъртта може да почака”, съобщават от “Фоум филм”.

В 25-ия филм от емблематичната шпионска поредица, който бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като агент 007, шокираща тайна заплашва не само да разбие личния свят на Бонд, но и да потопи планетата в хаос, разруха и смърт.

В “Смъртта може да почака” Бонд е напуснал активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва краткотраен – на прага му се появява старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ, който има нужда от неговата помощ. Мисията да спаси отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда Бонд по следите на мистериозния Сафин. В ролята е носителят на “Оскар” Рами Малек (“Бохемска рапсодия”). Неговият герой търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд, и която крие не по-малко опасни тайни.

Режисьор е Кари Фукунага (“Истински детектив”, Beasts of No Nation). Сценарият е на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж. В останалите роли са Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и др.

Източник: bta.bg/

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top