Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Станимир Стоилов: За мен Левски не е само работа, а и любов

[post-views]
Станимир Стоилов: За мен Левски не е само работа, а и любов

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков представи новия стар треньор на отбора Станимир Стоилов на пресконференция на стадион „Георги Аспарухов“.

„Изключително съм щастлив, че най-успешният треньор на Левски през последните години се завръща в клуба и то в най-тежкия момент за клуба. Вярвам, че това ще бъде повратна точка за клуба. Още веднъж: Благодаря ти, Мъри!“, каза Сираков.

Двукратният шампион с Левски като треньор Стоилов обяви, че чака подкрепа от феновете.

„Много съм щастлив да се върна в моя клуб. За съжаление желанията ми бяха да се вързна в по-ползотворна обстановка. Очаквах да бъде нов Левски с отбор, стадион, но тези 13 години, които съм отсъствал, се е рушило, отколкото да се гради. За мен Левски не е само работа, а основно е любов. Искам да благодаря на ръководството. Не очаквам да летим и да правим чудеса, но очаквам подкрепата на привържениците. Очаквам да има повече доверие в нашата работа. Много често взимам нестандартни решения и се е налагало да бъда по-остър в някои случаи, но бъдещето на Левски е най-важното. Ще действам с по-нови идеи. Ако мислите, че съм се предал и без цели, не е така. В тази съблекалня винаги трябва да има по-високи цели. Изоставаме от борбата за титлата и евентуално спечелване на Купата е на дневен ред. Знам, че един ден ще се случи, ако всички работим добре. Който не следва пътя, има други места. Навсякъде левскарят трябва да е за пример. през последните години нищо не се променяше. безброй загуби за нас – 13 през миналата година, а предните 1-2 бяха немислими тук. трябва постепенно да се оправи това нещо, много хора генерират любов към Левски, но това трябва да се вижда на терена“, заяви Мъри.

Новият наставник обяви, че няма да разчита повече на Валери Божинов, Христофор Хубчев и Симеон Славчев.

„От утре се захващаме с по-сериозната работа. Левски е на много тежък и труден път и той е такъв, защото противниците ни – ЦСКА и Лудогорец, избягаха много напред във всяко едно отношение, а Лудогорец е изключително много напред със завършена база и стадион. ЦСКА има две участия в Европа, което е перфектно постижение и трябва да наваксаме това изоставане. Левски не може да си позволи дълги години да изостава. Няма да бъда щастлив, ако редуваме силни и слаби игри и ще търсим баланс. Ще опитаме да променим мисленето и начина“, допълни Стоилов.

Източник: bnr.bg/

Най-ново

Единична публикация

Избрани