Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Батальонът за логистично осигуряване от състава на 2-ра механизирана бригада отбеляза своя празник – 15 години от създаването си

[post-views]
Батальонът за логистично осигуряване от състава на 2-ра механизирана бригада отбеляза своя празник – 15 години от създаването си

Днес, 31 май, в тържествена обстановка военнослужещите и цивилните служители от батальона за логистично осигуряване – Стара Загора, отбелязаха 15 години от създаването на военното формирование.

Командирът на 2-ра механизирана бригада бригаден генерал Станимир Христов прие строя от командира на батальона подполковник Христо Хаджиев и поздрави личния състав по повод празника.

В словото си той изрази своята благодарност за положения неуморен воински труд, за професионално изпълнените на задачите и им пожела здраве, лично и семейно щастие, силна воля и енергия за справяне с бъдещите предизвикателства.

Бригаден генерал Христов награди отличилите се военнослужещи и цивилни служители  за проявен висок професионализъм и всеотдайност при изпълнение на служебната дейност с грамоти и монета на командира на бригадата, след което връчи на подполковник Хаджиев картина и грамота.

Ставрофорен иконом Евгений Димитров от храм „Света Троица” към Старозагорската митрополия отслужи водосвет за здравето на военнослужещите и цивилните служители от батальона.

 На тържеството присъстваха и офицери от  командването, щаба и формирования  на бригадата, както и бившият командир на батальона за логистично осигуряване подполковник от резерва Донко Овчаров.

Източник: landforce.armf.bg/

Най-ново

Единична публикация

Избрани