Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Favicon_File
Търсене
Close this search box.

Група от 20 футболисти определи Станимир Стоилов за мача с Хамрун

[post-views]
Група от 20 футболисти определи Станимир Стоилов за мача с Хамрун

Група от 20 футболисти определи старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов за двубоя от 3-ия кръг на турнира Лига на Конференциите срещу „Хамрун Спартанс“.  Двубоят в Малта е този четвъртък от 20:30 часа.

В  групата на „сините“за Малта са следните футболисти:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Йоан Загоров, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Вендерсон Цунами,  Нейтън Олдър, Андриан Краев, Георги Миланов, Илиян Стефанов, Асен Митков, Филип Кръстев, Ивелин Попов, Марин Петков, Уелтън, Роналдо, Билал Бари.

Официалната пресконференция на старши треньора на Левски Станимир Стоилов и полузащитника Георги Миланов преди първия мач срещу Хамрун Спартанс от 3-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите ще се проведе тази вечер от 19:30 часа на Националния стадион „Та Али“ в Малта. Официалната тренировка на Левски започва в 20:00 часа. Мачът между Хамрун Спартанс и Левски е в четвъртък от 20:30 часа.

В същото време Левски научи потенциалния си съперник за плейофа в турнира. На крачка от груповата фаза „сините“ ще се изправят срещу загубилия от двойката АЕК (Ларнака) – Партизан, като преди това обаче трябва да отстранят Хамрун Спартанс в третия предварителен кръг на надпреварата. Носителят на Купата на България е гост в първата среща на 18 август, а реваншът е седмица по-късно.

Share
Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани