Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Пяха химна за 100 години метеослужба във ВВС

[post-views]
Пяха химна за 100 години метеослужба във ВВС

Метеорологичният център към щаба на ВВС празнува в четвъртък 100 години от основаването си. Трима тенори от Представителния ансамбъл на Въоръжените сили пяха химна заедно с публиката и така сложиха началото на тържеството в Централния военен клуб. То премина в много смях и веселие, докато навън валеше дъжд.

„Знаете, че сте ми любимци. Затова и често се шегувам с вас – колко пъти празнувате в годината, и, че лъжете с прогнозите. И за да подкрепите поговорката, че обущарят ходи бос, и за 100-годишнината си не можахте да си осигурите хубаво време“, с хумор поздрави военните метеоролози командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Димитър Петров.

„Благодаря ви за всичко, което правите през годините, за да осигурите безопасни полети. Честит празник“, поздрави метеоролозите и заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков.

20 певци и танцьори от ансамбъла на армията начело с легендата Орлин Горанов пяха шлагери и танцуваха огнени латинотанци в чест на хората с пагони, които казват дали да взимаме чадъра на следващия ден и дали ще има полети.

Най-ново

Единична публикация

Избрани