Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Служители завършиха курс за управление при кризи

[post-views]
Служители завършиха курс за управление при кризи

По време на обучението си във Военна академия „Георги С. Раковски” специализантите бяха запознати с принципите, нормативната основа и подходите за работа в областта на управлението при кризи в страната, както и с участието на централната и териториалната администрация, агенциите, дружествата и учрежденията, съобщават от учебното заведение.
В интензивния двуседмичен курс се подготвяха експерти и специалисти в областта на управлението при кризи от централната и териториалната администрация. Участваха представители на Министерството на вътрешните работи, Държавно предприятие „Национална компания Железопътна инфраструктура” към Министерство на транспорта и съобщенията, Държавна агенция „Национална сигурност”, Националния осигурителен институт и Министерството на транспорта.
В комплекс „Царски зали” в тържествена обстановка полковник професор д-р Георги Димов – декан на факултет „Национална сигурност и отбрана”, и доцент д-р Никола Стоянов – ръководител на катедра „Политики, стратегии и отбранително планиране”, връчиха удостоверенията на специализантите от курс „Управление при кризи” с водеща катедра „Политики, стратегии и отбранително планиране”. (БА)

Удостове-ренията на специализантите бяха връчени в комплекс „Царски зали”
Фото ВА

Най-ново

Единична публикация

Избрани