Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Favicon_File
Търсене
Close this search box.

Командирът на СКС посрещна в екипа си новия заместник-командир бригаден генерал Христо Ганецовски

[post-views]
Командирът на СКС посрещна в екипа си новия заместник-командир бригаден генерал  Христо Ганецовски

В присъствието на личния състав на СКС и командирите на подчинените военни формирования, командирът на Съвместното командване на силите генерал-майор Валери Цолов приветства бригаден генерал Христо Ганецовски с назначаването му на длъжността и повишаването му в звание „бригаден генерал“.

Генерал-майор Цолов подчерта, че имайки предвид впечатляващата биография и изключителна квалификация, професионален опит и знания на бригаден генерал Ганецовски, той достойно ще изпълнява воинския си дълг и заедно в екип ще вървят напред за  утвърждаване на авторитета и развитието на Съвместното командване на силите.

„Благодаря за топлото посрещане. Искрено се надявам на вашата подкрепа и съдействие, за да можем заедно да работим за ефективното изпълнение на служебните задължения“. Това каза бригаден генерал Ганецовски в обръщението си към присъстващите в залата.

Командирът на СКС генерал-майор Валери Цолов спази традицията и  връчи нагръдния знак на командването на бригаден генерал Христо Ганецовски, като му пожела да го носи с чест и гордост.

Източник: jfc.armf.bg

Share

Най-ново

Единична публикация

Избрани