Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Достоен юбилей на началник и приятел

[post-views]
Достоен юбилей на началник и приятел

Достоен юбилей отпразнува директорът на Информационния център на Министерството на отбраната (ИЦ на МО) Румяна Станимирова. „Тридесет години дадох на една от най-рейтинговите институции у нас. А другите 30 години обикалях по гарнизоните. Животът ми е свързан с армията. Баща ми беше офицер, брат ми е офицер, съпругът ми е офицер“, каза Станимирова.

„За нас военните медии са особено важни, защото те разказват за военнослужещите и ни представят пред обществото“, категоричен беше заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков, който беше гост на тържеството.

Румяна Станимирова се похвали с развитието на центъра и военните медии като изтъкна постиженията на своите колеги в различните информационни направления. Тя получи награди и поздрави от името на министъра на отбраната Димитър Стоянов и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Гости на тържеството, което се състоя в ИЦ на МО, бяха още командирът на Сухопътните войски генерал-майор Деян Дешков, командирът на ВВС генерал-майор Димитър Петров, бригаден генерал Ивайло Сотиров – директор на Служба „Военна полиция“, съветникът на президента Румен Радев по сигурност и отбрана полк. о.р. Илия Милушев, генерали и офицери, представители на СЕМ и на медиите.

Фото Красимир ТОДОРОВ
Генерал-лейтенант Цанко Стойков връчи на юбиляра плакет на МО от името на министъра на отбраната Димитър Стоянов и картина от името началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов

Румяна Станимирова получи множество поздравителни адреси и поздрави от държавни и военни институции, близки, колеги и приятели. Към поздравите се присъединяваме и ние от редакцията на в. „Българска армия“.

Най-ново

Единична публикация

Избрани