Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Министър Демерджиев започва поредица от работни посещения в структурите на МВР

[post-views]
Иван Демерджиев: Има напреднали разследвания за корупция срещу политици, сред тях и лидери на партии

Служебният министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, политическото и професионалното ръководство на МВР започват поредица от работни посещения в областните и главни дирекции на Министерството на вътрешните работи, съобщиха от ведомството.

По време на срещите със състава, които започват от 6 февруари със СДВР, ще бъде направен анализ на дейността на съответните структури.

Освен служителите на МВР, за участие са поканени ръководителите на Прокуратурата на България по места, на съдилищата, както и областни управители и кметове, се посочва в съобщението.

Иван Демерджиев остана служебен министър на вътрешните работи и в новото служебно правителство, назначено от президента Румен Радев. По време на отчета си в края на предишния служебен кабинет Демерджиев отбеляза като приоритети на МВР справянето с множеството инциденти по пътищата, подобряване на охраната по границата, справяне с битовата престъпност и престъпността в малките населени места и наркоразпространението, особено в училищата.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани