Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Марица и ЦСКА стартираха с победи в плейофите на женското волейболно първенство

[post-views]
БФ Волейбол: Не сме избрали нов национален треньор

Лидерите след края на редовния сезон в Националната волейболна лига за жени Марица Пловдив и ЦСКА записаха убедителни победи в първите си четвъртфинални сблъсъци от плейофната фаза на родния шампионат

В първи четвъртфинален плейоф възпитаничките на старши треньора Борислав Крачанов, които спечелиха редовния сезон, надиграха категорично осмия в крайното класиране на шампионата Марица 2022 (Пловдив) с 3:0 гейма като домакин в спортната зала на Пловдивския университет. Отборът, воден от Борислав Крачанов, поведе с 1:0 победи в четвъртфиналния плейоф, който се играе до два успеха от три срещи.

Най-резултатни за победителките станаха Виктория Коева и Ива Дудова, които завършиха с по 10 точки, докато за Марица 2022 Ема Дулева се отличи с 8 пункта.

Реваншът е в събота (18 март) от 18.00 часа отново в залата на Пловдивския университет. Играе се до две победи от три срещи.

По същото тимът на ЦСКА също нямаше проблеми срещу Хектор София и спечели с 3:0 гейма в своята зала „Васил Симов“. На 18 март от 16.00 часа предстои реванш в зала „Драгоман“, като нов успех ще прати „червените“ към полуфиналите, докато евентуална победа за Хектор би означавала, че двата тима отново ще се срещнат в трети решителен мач на 21 март.

В други срещи Казанлък победи с 3:0 гейма Варна ДКС, а Славия надигра Левски с 3:2 гейма.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани