Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Черно море излъга Хебър в дебюта на Любо Пенев

[post-views]
Черно море спечели срещу Локомотив (Сф)

Черно море победи с 1:0 Хебър в двубой от 25-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадение в двубоя бе дело на Атанас Илиев. Официален дебют начело на Хебър направи Любослав Пенев, който смени на поста Владимир Манчев.

Първото интересно положение на стадион „Георги Бенковски“ дойде след само четири минути игра. Георги Търтов стреля силно, но топката мина встрани от целта. В 34-ата минута Октай Хамдиев опита да изненада Иван Дюлгеров с удар от малък ъгъл, но неуспешно.

Единственото попадение на стадион „Георги Бенковски“ бе отбелязано в 78-ата минута, когато капитанът на „моряците“ влезе агресивно, но чисто в единоборство с Георги Вълчев в половината на домакините, топката стана притежание на Алекс Фернандес, който изведе Атанас Илиев на стрелкова позиция, а бившият национал с изстрел по земя от границата на наказателното поле прати топката между краката на стража Петър Дебърлиев, право в долния ляв ъгъл на вратата.

До края Лорен Маружин върна топката в наказателното поле на Черно море след неуспешно центриране в 87-ата минута, а там Георги Вълчев отигра акробатично със задна ножица, но не успя да намери очертанията на вратата на Иван Дюлгеров. Николай Златев пък се справи с двама бранители на Хебър и шутира от границата на наказателното поле във втората минута на добавеното време. Дебърлиев обаче отрази по впечатляващ начин.

В класирането съставът на Илиан Илиев събра актив от 42 точки и се изкачи на шестата позиция, на пукт зад петия Локомотив Пловдив. Този на Любослав Пенев е предпоследен в подреждането с 16 точки.

Източник: БГНЕС

Най-ново

Единична публикация

Избрани