Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Денков промени мястото, където кани на среща протестиращите енергетици – не в Раднево, а в НС

[post-views]
Дезинформацията, екологичните рискове и икономическата несигурност ще обсъжда премиерът акад. Денков в Давос

Премиерът Николай Денков сменя мястото на срещата с протестиращите енергетици и миньори, съобщава правителствената пресслужба.

Това става, след като протестиращите отказаха да отидат на разговорите в Раднево, каквато беше идеята на министър-председателя.

Срещата е насрочена за вторник, 3 октомври, в 11:00 ч., в зала 134 в сградата на Народното събрание, като в нея ще участват също министрите на енергетиката, на регионалното развитие и благоустройството, на икономиката и индустрията, информират от кабинета.

Ще присъстват и лидерите и депутати от политическите партии, които подкрепят правителството, се допълва в съобщението.

По-късно пресцентърът на Народното събрание съобщи, че парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС приемат поканата за среща с представители на протестиращите енергетици и миньори.

Заедно с премиера Николай Денков в разговора ще се включат депутатите Бойко Борисов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и Теменужка Петкова от ГЕРБ;

Кирил Петков, Атанас Атанасов, Владислав Панев, Васил Стефанов, Радослав Рибарски, Венко Сабрутев, Стою Стоев и Ивайло Мирчев от „Продължаваме промяната – Демократична България“;  Делян Пеевски и Хамид Хамид от ДПС.

Източник: bnr.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани