Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Камила Чапман получи награда от МО

[post-views]
Камила Чапман получи награда от МО

Отличието беше връчено за организиране на обучения по стратегически комуникации

Награден знак „За принос към Министерството на отбраната“ получи Камила Чапман, ръководител на Звено „Стратегически комуникации, сигурност и отбрана“ към Правителствената служба по комуникации на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия.

Камила Чапман бе един от основните лектори по стратегически комуникации в редица обучения, проведени сред представители на Министерство на отбраната.

Отличието ѝ бе връчен лично от министъра на отбраната Тодор Тагарев. Той благодари на Чапман за личния ѝ принос при обучението на нашите PR специалисти и военни журналисти в борбата с пропагандата и дезинформацията у нас. „Признателна съм ви за безкрайния ентусиазъм и за факта, че ме ангажирахте да споделя своя опит и за възможността да работим като един отбор“, каза тя.

Министър Тагарев връчи награден знак на Камила Чапман за приноса ѝ в борбата с дезинформацията. От страна на Британското посолство церемонията уважиха извънредният пълномощен посланик Н. Пр. Роб Диксън и военният аташе подполковник Кристофър Самърс. На награждаването присъстваха заместник-министърът на отбраната о.р. генерал-лейтенант Атанас Запрянов, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Михаил Попов, началникът на политическия кабинет на министъра на отбраната о.з. полковник д-р Добромир Тотев, представители на военното и политическото ръководство на МО и директорът на Информационния център на МО о. р. полковник Владимир Миленски.

Министър на отбраната Тодор Тагарев връчи отличието на Камила Чапман за приноса ѝ в борбата с дезинформацията.
Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Светлозар Стоянов

Най-ново

Единична публикация

Избрани