Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ден на отворените врати в 61-ва бригада

[post-views]
Ден на отворените врати в 61-ва бригада

По повод празника на Сухопътните войски (СВ) в районите Карлово и Казанлък на 61-ва Стрямска механизирана бригада се състоя Ден на отворените врати, който премина при изключителен интерес. Посетителите наблюдаваха статичен показ на въоръжение, бойна техника и войсково оборудване.

В район Казанлък участваха и средношколците от Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади” – Габрово, облечени във военни униформи, които от тази учебна година се присъединиха към клуб „Приятели на армията” – Казанлък. В район Карлово гостуваха за първи път ученици от 10-и клас на Професионална гимназия  по механотехника „Проф. Цветан Лазаров” – Пловдив.

По случай празника на СВ в районите Карлово и Казанлък на 61-ва механизирана бригада се проведе вътрешен шампионат по футбол на малки врати. Първо място спечели тимът на 2-ри механизиран батальон, който се наложи на финала след дузпи над състава на батальона за защита на силите. Трети в надпреварата се класира отборът на 19-и механизиран батальон. Призьорите бяха наградени с купи, медали и грамоти от заместник-командира на 61-ва бригада полковник Мирослав Костадинов.

Най-ново

Единична публикация

Избрани