Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

До 28 февруари се въвежда временна организация на движението заради посещението на президента на Словения, съобщиха от Столичната община

[post-views]
Предлагат създаване на Инвестиционен фонд за превъоръжаване

Въвежда се временна организация на движението заради официално посещение в София на президента на Република Словения Наташа Пирц Мусар от 26-и до 28 февруари, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на превозните средства, обслужващи мероприятието:

– От 7:00 часа до приключване на посещението на 28 февруари на ул. „Ген. Гурко“ в участъка между ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Кн. Александър I“ пред „Гранд Хотел София“;

– От 5:00 часа  до приключване на мероприятието на 27 февруари на северната дъга на паркинга на пл. „Св. Александър Невски” в участъка между ул. „11-и август” и ул. „Дунав”;

– От 12:00 часа до приключване на мероприятието на 27 февруари на бул. „Джеймс Баучер“ в участъка между бул. „Черни връх“ и ул. „Златен рог“.

От 9:00 часа до приключване на мероприятието на 27 февруари се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Леге“ в участъка между ул. „Съборна“ и пл. „Атанас Буров“. 

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението, информираха още от общината.

Временна организация на движението беше въведена и на 30 януари заради церемониите по връчване на акредитивни писма на президента на Република България. 

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани