Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ЦСКА Сф срещу Ботев и Лудогорец срещу Хебър са полуфиналните двойки за Купата на България

[post-views]
ЦСКА Сф срещу Ботев и Лудогорец срещу Хебър са полуфиналните двойки за Купата на България

Жребият за полуфиналите в турнира за Купата на България по футбол размина двата големи фаворита за трофея Лудогорец и ЦСКА-София. Шампионите, които са и актуалният носител на купата, ще срещнат дебютанта в тази фаза Хебър. Първият мач ще бъде в Разград, а реваншът е в Пазарджик

В другата полуфинална двойка съперници ще бъдат ЦСКА-София и Ботев Пловдив. „Червените“ ще бъдат домакини на първата среща. Мачовете от полуфиналите в турнира за Купата на България ще се играят през април. Лудогорец стана последният полуфиналист и ще защитава трофея си в последната четворка, където са още тимовете на ЦСКА-София, Ботев (Пловдив) и дебютантът в тази фаза Хебър от Пазарджик. „Орлите“ победиха ЦСКА 1948 с 3:1 в Разград, като това бе повторение на миналогодишния финал между двата тима. Тодор Неделев  вкара два гола за отбора на Георги Дерменджиев, но се контузи и бе заменен от Квадво Дуа.

В 81-вата минута точен бе и Рик Джонатан, който реши мача в полза на разградчани. За ЦСКА 1948 се разписа звездата им Педриньо. Голмайсторът на Лудогорец Неделев напусна терена с контузия, заменен от Квадво Дуа.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани