Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Таекуондистът Божидар Аврамов в нова категория на „Рамус София къп“

[post-views]
Таекуондистът Божидар Аврамов в нова категория на „Рамус София къп“

Един от най-големите таланти в олимпийското таекуондо Божидар Аврамов ще се състезава в нова категория в 11-то издание турнир „Рамус София къп“. Сребърният медалист от Мултиевропейските игри ще изпробва своите възможности при 74-килограмовите.

„Чувствам прекрасно. В настроение съм, тонизиран. Подготовката ми върви добре.  Тя не е конкретно адресирана към този форум, но да смея да твърдя, че всичко върви по план. На този форум възрастовата група при мъжете няма да е много наситен със състезатели. Това ще бъде по-скоро една добра тренировка за мен. Определено – категория 74 килограма не е моята. Това не ми е нормалното тегло, за това на държавното първенство мисля да се върна към старата категория – 63 килограма. В нея през всички години съм имал най- много успехи и най – добре съм се чувствал. Смятам, че ще ми се отрази много добре психически, емоционално и също така ще повлияе пряко на успехите“, каза Божидар Аврамов.

Домакин на турнира „Рамус София къп“ събота и в неделя ще бъде столичната „Асикс Арена“. Заявка за участие в турнира са подали над 1400 състезатели от 25 държави.

Най-ново

Единична публикация

Избрани