Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Нов заместник-командир на 3-то бригадно командване

[post-views]
Нов заместник-командир на 3-то бригадно командване

Днес, в тържествена атмосфера на строевия плац на 3-то бригадно командване, беше представен новият Заместник-командир на 3-то бригадно командване полковник Руслан Колев. На основание заповед на Началника на отбраната на Република България, считано от 08.03.2024 г., полковник Колев е назначен за Заместник-командир на 3-то бригадно командване.

Полковник Руслан Колев беше представен лично от командира на 3-то бригадно командване полковник Кирил Спаневиков. Началникът на щаба на 3-то бригадно командване полковник Николай Николов,  прочете кратка кадрова справка на полковник Колев.

Командирът на 3-то бригадно командване полковник Кирил Спаневиков, най-сърдечно приветства с добре дошъл в редиците на 3-то бригадно командване полковник Колев и подчерта своята увереност, в бъдещите съвместни успехи, по пътя към издигането на авторитета на 3-то бригадно командване и Сухопътните войски.

От своя страна полковник Руслан Колев, благодари за сърдечното посрещане и заяви, че водещ принцип в бъдещата му съвместна работа с личния състав на 3-то бригадно командване ще бъде взаимното уважение. Полковник Колев също декларира своята увереност, че с екипни усилия ще работим за издигане престижа на 3-то бригадно командване и Сухопътните войски.

Източник: 3-то Бригадно командване

Най-ново

Единична публикация

Избрани