Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Обсъдиха дейността на главните сержанти в КЛП

[post-views]
Обсъдиха дейността на главните сержанти в КЛП

Гости на сбора бяха логистици от Националната гвардия на щата Тенеси

Учебно-методически сбор на главният сержант на Командване за логистична поддръжка (КЛП) старшина Тодор Алексиев с главните сержанти на подчинените формирования на КЛП се проведе през миналата седмица. Мероприятието се проведе в сградата на Министерството на отбраната в гр. София, бул. „Ген. Тотлебен“ № 34.

Сборът беше открит от бригаден генерал Тодор Тодоров, който акцентира върху важността на дейността на главните сержанти  в развитието и поддържането на професионалните качества на сержантския и войнишки състав.

Главни сержанти от военни формирования от КЛП представиха доклади и презентации свързани с основните дейности, задачите и насоките за работа в отделните военни формирования. Гости на мероприятието бяха главните сержанти по логистиката на Националната гвардия на щата Тенеси, както и главните сержанти на ВВС, Сухопътните войски, ВМС, Съвместното командване на силите, Командването за комуникационно-информационна поддръжка и киберотбрана, директорите на Професионалните сержантски колежи във Варна и Велико Търново.

Най-ново

Единична публикация

Избрани