Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Награди по повод годишнината от членството в НАТО

[post-views]
Награди по повод годишнината от членството в НАТО

Министърът на отбраната Тодор Тагарев награди членове на политическото и военното ръководство на МО, военнослужещи от БА и цивилни служители по повод годишнината от членството на страната ни в НАТО.

В своя поздрав към присъстващите министър Тагарев отбеляза както трудностите в процеса на реформиране, така и значението на членството в Организацията на Северноатлантическия договор.

Със знак „20 години България в НАТО“ министърът на отбраната награди началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

„Не приемам наградата лично. Приемам я от името на всички военнослужещи“, каза адмирал Ефтимов.

По повод годишнината, със знак „20 години България в НАТО“ бяха наградени заместник-министър Атанас Запрянов, заместник-министър Станимир Георгиев, постоянният секретар на отбраната Антон Ластарджиев,  генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски – началник ВМА, флотилен адмирал Боян Медникаров – началник на ВВМУ, доц. д-р Соня Пенкова – директор на Националния военно-исторически музей, полковник Иван Инковски – началник на военно-географската служба, представители на военната академия, членове на политическия кабинет на министъра на отбраната, директори на дирекции, военнослужещи и служители в Министерството на отбраната и Българската армия. Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов награди военнослужещи за принос при осъществяване на съвместни дейности с военните структури на НАТО.

Най-ново

Единична публикация

Избрани