Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Черно море излезе на второ място в Първа лига след нулево равенство с Левски

[post-views]
Черно море излезе на второ място в Първа лига след нулево равенство с Левски

Черно море излезе на второ място в класирането на футболното ни първенство след нулево равенство с Левски. Мачът на стадион „Георги Аспарухов“ започна с четвърт час закъснение, след като привърженици на „сините“ застанаха пред едната врата на игрището с транспарант „Сираков – вън“, показвайки недоволството си към мажоритарния собственик на Левски

Черно море излезе на второ място в Първа лига след нулево равенство с Левски
Снимка: БТА

Отборите на Левски и Черно море завършиха 0:0 в доста скучен мач. Така след 32 изиграни кръга и при оставащи още три до края на сезона Черно море се върна на второто място в класирането с 66 точки и с по-добри показатели от третия ЦСКА-София, който има същия актив. Левски е на четвърто място с 55 точки и няма как да съкрати изоставането си от 11 от двата отбора преди него. Лидер е Лудогорец. Мачътще бъде запомнен най-вече с това, което се случи преди него. Двубоят на „Герена“ започна с четвърт час закъснение, тъй като група привърженици на „сините“ навлязоха на игрището и застанаха пред едната от двете врати с транспарант „Сираков – вън“, показвайки недоволството си към мажоритарния собственик на любимия им клуб. Сектор „Б“ свали доверието си към Наско Сираков още през миналата година.

Сдружение „Левски на Левскарите“ и „Националният клуб на привържениците на Левски“ (НКП) обявиха, че стартират протест срещу мажоритарния собственик и той ще продължи до оттеглянето на клубния бос. Разривът дойде след раздялата с треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор Ивайло Ивков.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани