Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ден на бащата в НВИМ – информация за щанд на ИЦ на МО, със съдействието на Военна полиция

[post-views]
Ден на бащата в НВИМ – информация за щанд на ИЦ на МО, със съдействието на Военна полиция

Информационният център на МО се включва в Деня на бащата, организиран от Националния военноисторически музей на 8 юни.

Съвместно с Военна полиция ще разкажем повече за живота в Българската армия и кариерните възможности, които тя предлага.

Подготвили сме куп игри и изненади за най-малките посетители на Музея – от задачи за рисуване и оцветяване, през пъзели до разпознаване на обекти, използвайки техниката на военните полицаи. За най-добрите ще има и награди.

***

В рамките на Деня на отворени врати в НВИМ посетителите ще се докоснат още до съвременната военна техника на Българската армия, а част от музейните експонати ще „оживеят“ специално за децата – сред тях са вертолет Ми-8, ракетен комплекс 2К 52 Фрог „Луна-М“ и мотоциклети, използвани от военнослужещите.

Бъдете с нас за Деня на бащата! Заедно с Националния военноисторически музей обещаваме много забавления и усмивки. Очакваме ви в събота – 8 юни, от 10 до 17 часа, а входът е свободен.

Вижте повече за събитието 👉 https://militarymuseum.bg/novini/2024/05/30/mnogo-zabavleniia-atraktsii-igri-i-nagradi-v-denia-na-bashtata-v-natsionalniia-voennoistoricheski-muzei/

Най-ново

Единична публикация

Избрани