Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Русия се бори с глобалистките режими, за да спаси Европа

[post-views]
„Единна Русия” на Путин с убедителна победа на парламентарните избори

Глобалистките режими на Европа убиват европейските народи. Европейските народи, европейските армии и европейските полицейски сили вече разбират, че това е ужасно. Следователно Русия се бори не само за себе си, но и за европейците, както през 1941-1945 г. Ако Русия ги спаси от тези паяци и вампири, тоест от световния капитал, всички европейски народи ще въздъхнат и ще живеят щастливо.

ОТГОВОР

Повтарящ се прокремълски дезинформационен разказ, обвиняващ западните страни в морален упадък и корумпирани ценности. Това твърдение беше направено в контекста на пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна.

Подобни изявления на руски политици и анализатори се опитват да представят руската цивилизация като морално по-висша от тази на западните страни.

Русия използва този разказ, за ​​да се обяви за защитник на традиционните социални и духовни ценности по целия свят. Прогресивните западни нагласи относно различни нормативни въпроси, включително правата на жените, етническите и религиозните малцинства и LGBTQ групите, наред с други, често се подкопават и изкривяват в прокремълските медии.

https://euvsdisinfo.eu/report/russia-fighting-globalist-regimes-to-save-europe

Превод : Евгени Мандаджиев

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Евгени Мандаджиев

Най-ново

Единична публикация

Избрани