Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„София вело шоу“ събира в неделя за първи път млади колоездачи в Западния парк

[post-views]
„София вело шоу“ събира в неделя за първи път млади колоездачи в Западния парк

Регистрацията за състезанията е безплатна, всеки участник ще си тръгне с награда

Тази неделя вашето дете може да бъде горд участник, а защо не и шампион със своя любим велосипед в официална надпревара. За първи път „София – световна столица на спорта“ и „Долчини про тийм“ организират младежки колоездачен празник под името „София вело шоу“. Градските надпревари ще се състоят на 7 юли, неделя, от 11.00 до 13.00 ч. в обновения Западен парк.

Децата ще стартират по изцяло обезопасен и съобразен с възрастта им маршрут. За призьорите на първите три места във всяка от четирите групи между 5 и 12-годишна възраст са предвидени медали и спортни артикули, а и всеки участник ще си тръгне с паметна грамота и награда.

Мястото на събитието е вдясно от Централния вход на Западен парк откъм бул. „Сливница“, известната преди спирка „Орион“. Наред със състезанията на малките колоездачи, ще има много допълнителни весели надпревари с колелата, професионални аниматори ще се погрижат за добро настроение с музика и викторини с награди.

Регистрацията е безплатна и можете да я направите на https://cup.doltcini.com/sofia/#home. Повече информация за заявки, регламент, условия за участия, маршрут, програма и възрастови категории можете да намерите в специалните Интернет и Facebook страници за събитието „СОФИЯ ВЕЛО ШОУ 2024“.

Там са публикувани и полезни съвети преди вашето дете да получи стартов номер и да участва със своя любим велосипед в официална надпревара.

Запишете децата си и заповядайте на СОФИЯ ВЕЛО ШОУ 2024 – тази неделя след 11 ч. в Западния парк.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани