Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ДЕЗИНФО: Русия започна специална военна операция за борба със силите на Антихрист, управляващи Украйна

[post-views]
ДЕЗИНФО: Русия започна специална военна операция за борба със силите на Антихрист, управляващи Украйна

Специалната военна операция е предприета от Русия за борба със силите на Антихриста, управляващи Киев. Украйна не е независим субект; нейните власти са свързани с дявола. Ужасите, терорът, насилието, омразата, свирепите репресии срещу Църквата, дегенерацията, садизмът и всички ексцесии на украинския нацизъм показват, че силите на Антихриста просто използват украинците, за да постигнат целите си.

ОТГОВОР

Повтаряща се прокремълска теория на конспирацията, целяща да представи Украйна като „сатанистка“, за да отклони вниманието от въоръжената агресия на Русия срещу нея.

Прокремълските издания за дезинформация преди това са използвали дявола и символите, свързани със злите сили, за да подкрепят своите усилия за дезинформация.

Украйна е суверенна демократична страна, а не марионетка, която е корумпирана и подчинена от така наречения колективен Запад.

В Украйна няма репресии срещу църквата. В началото на декември 2022 г. украинското правителство обяви, че ще изготви закон, забраняващ църкви, свързани с Русия, след поредица от нападения в енории, които според Киев може да получават заповеди от Москва.

Киев отдавна се тревожи, че Русия използва Украинската православна църква, за да осигури прикритие на мрежа от тайни агенти, опитващи се да подкопаят Украйна отвътре. Украинските власти казаха, че към октомври 33 свещеници са били арестувани за подпомагане на Русия от началото на инвазията през февруари 2022 г., най-вече чрез предаване на информация на Москва.

Митът за „нацистка Украйна“ се използва широко във връзка със „западната русофобия“ от Путин и прокремълски медии, откакто Русия нападна Украйна и незаконно анексира Крим през 2014 г.

https://euvsdisinfo.eu/report/russia-launched-the-special-military-operation-to-fight-the-antichrist-forces-ruling-ukraine

Превод – Евгени Мандаджиев

Най-ново

Единична публикация

Избрани