Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Нови трика и детелина за късмет за Валентина Георгиева от италиански бранд

[post-views]
Нови трика и детелина за късмет за Валентина Георгиева от италиански бранд

Детелина за късмет и нови трика изпрати италианската фирма за спортни облекла SIGOA на най-добрата ни състезателка по спортна гимнастика Валентина Георгиева за олимпийските игри в Париж.

„Скъпа Валентина,

Желаем ти всичко най-добро в това ново приключение. Сигурни сме, че това ще бъде едно красиво и вълнуващо преживяване, пълно с незабравими моменти. Щастливи сме да сме с теб, да те подкрепим и да споделим тази емоция. Отиди и завладей света с твоя талант и с твоята страст“, се казва в специалното писмо изпратено от италианския бранд до европейската ни вицешампионка.

По време на най-големия спортен форум във френската столица възпитаничката на Филип Янев ще блести в пет нови трика от най-новата колекция на италианската марка.

„SIGOA“ е италианска компания специализирана в производството на висококачествени трика за спортна гимнастика. Лице на бранда е световната шампионка за 2006 година Ванеса Ферари, чиято майка е българка. Марката е предпочетена от националните отбори на Италия, Гърция, Хърватия и Украйна.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани