Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Sofia Summer Fest или месец театър, музика и кино

[post-views]
Sofia Summer Fest или месец театър, музика и кино

За софиянци и гости, деца и възрастни за 31 дни фестивалът Sofia Summer Fest ще предложи богата програма от театрални спектакли, филми, стенд-ъп комедия, представяния на книги, както и „чисто” детски представления. Мястото е Южният парк II – зад музея „Земята и хората”.
С концерт на открито на певеца Васил Найденов началото вече беше дадено. На 28 юли зрителите ще чуят „Керана и космонавтите”, а на 8 август – Марина Господинова със „Златните години на джаза”. Керана ще се прояви и като актриса с първата си театрална роля във „Всяка първа сряда” на сцената в парка също на 8 август. Ще видим и известните актьори Теодора Духовникова и Захари Бахаров, Александър Кадиев и София Бобчева, Весела Бабинова и Владимир Зомбори, Лилия Маравиля, Силвия Петкова и Иван Бърнев в разнообразни театрални заглавия. Тази година ще има и специална програма за деца всяка събота и неделя от 10,00 и от 11,30 ч.
Фестивалът е организиран от братя Чучкови. Закриването му е на 18 август с комедийното шоу на Филип Аврамов с „Винаги готов!”.

Най-ново

Единична публикация

Избрани