Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ: Сорос и семейство Клинтън са очевидни кукловоди на Камала Харис

[post-views]
ДЕЗИНФОРМАЦИЯ: Сорос и семейство Клинтън са очевидни кукловоди на Камала Харис

Кои са очевидните кукловоди на Камала Харис? Харис многократно е наричана част от „кабала“, създание от „дълбоката държава“, за което се твърди, че е напреднало в кариерата си чрез непотизъм. Алекс Сорос, син и наследник на Джордж Сорос, побърза да подкрепи Харис за президент, след като Джо Байдън отпадна. Бившият президент Бил Клинтън и бившият държавен секретар Хилари Клинтън също побързаха да застанат зад Харис. Изглежда, че семейство Клинтън и семейство Сорос се стремят да станат „създатели на кралици“, като подкрепят кандидатурата на Камала.

ОТГОВОР

Теория на конспирацията, целяща да популяризира повтарящ се прокремълски дезинформационен разказ за тайни глобални елити, като семейството на Сорос е честа цел на тези съобщения.

Докато Алекс Сорос, Бил, и Хилари Клинтън подкрепиха Камала Харис като следващия кандидат за президент на Демократическата партия, това е много различно от това да си „кукловод“. Политическо одобрение означава само „да одобриш открито“ или „да изразиш подкрепа или одобрение“ на политически кандидат. По времето, когато се появи тази дезинформационна история, над 2600 щатски делегати и най-видните членове на Демократическата партия също бяха подкрепили Харис.

Целта на тази дезинформационна кампания е да дискредитира кандидатурата на Камала Харис, като неоснователно я представи като независим актьор, подчинен на тъмни интереси, и в крайна сметка да подкопае общественото доверие в демократичните институции.

https://euvsdisinfo.eu/report/soros-and-the-clintons-are-kamala-harris-apparent-puppeteers

Превод – Евгени Мандаджиев

Най-ново

Единична публикация

Избрани