Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Иънг Бойс, Спарта (Прага) и РБ Залцбург с победи в първите срещи от плейофите на Шампионска лига

[post-views]
Иънг Бойс, Спарта (Прага) и РБ Залцбург с победи в първите срещи от плейофите на Шампионска лига

Снощи се изираха четири срещи от плейофите за влизане в групите на Шампионска лига. Отборите на Иънг Бойс, Спарта Прага и Залцбург постигнаха победи срещу своите съперници, а Мидтиланд и Слован Братислава завършиха при равенство едни на един 

Иънг Бойс – Галатасарай  3:2

Швейцарският Йънг Бойс победи с 3:2 турския Галатасарай в първи мач от плейофите в турнира Шампионска лига. Тимът от Берн поведе до почивката с два гола на Жоел Монтейро. Той откри резултата още в 3-ата минута, а в добавеното време на първото полувреме се разписа за 2:0. Резервата Миши Батшуай обаче изравни резултата за 2:2 в рамките на 6 минути през втората част. Той бе точен в 66-ата и 72-ата минути, а в 84-ата Галатасарай остана с човек по-малко след втори жълт картон на Абдулкерим Бардакджъ. Само две минути след това Филип Угринич донесе успеха на швейцарците с крайното 3:2 с гол от дузпа.

Мидтиланд – Слован (Братислава )  1:1

Отборите на Мидтиланд и Слован (Братислава) завършиха 1:1 и оставиха всичко за реванша. Гостите поведоха в 59-ата минута с гол на Сесар Блекман, а 20 минути по-късно Едуард Чилуфия изравни.

Малмьо – Спарта (Прага)  0:2

Спарта (Прага) постигна победа с 2:0 като гост на Малмьо в Швеция. Резултатът бе открит в 30-ата минута, когато при центриране в наказателното поле Йенс Ларсен не успя да реагира добре и отклони топката в собствената си врата. В 88-ата минута Матей Ринеш са разписа за крайния успех на Спарта (Прага) с 2:0 над Малмьо.

Динамо (Киев) – РБ Залцбург  0:2

РБ Залцбург спечели с 2:0 гостуването си на Динамо (Киев). Австрийците поведоха в 29-ата минута чрез Нене Доржелес. В 50-ата минута съдията отсъди дузпа след като Александър Караваев препъна Муса Йео в пеналта, която Мориц Кряергор реализира.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани