Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Лудогорец победи Петрокуб с 4:0 в първия мач за влизане в груповата фаза на Лига Европа

[post-views]
Лудогорец победи Петрокуб с 4:0 в първия мач за влизане в груповата фаза на Лига Европа

Лудогорец победи молдовския Петрокуб с 4:0 в първия плейофен мач за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Реваншът между двата отбора е на 29 август, четвъртък, от 20:00 часа в Кишинев

Лудогорец победи Петрокуб с 4:0 в първия мач за влизане в груповата фаза на Лига Европа
снимка : startphoto.bg

Лудогорец победи Петрокуб с 4:0 в първия плейофен мач за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Първият гол вкара с глава в 23-тата минута Квадво Дуа. Руан Круз отбеляза за 2:0 в 59-тата с техничен удар с левия крак. Последваха два гола на Диниш Алмейда в добавеното време. „Орлите“ поведоха в 24-ата минута на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Квадво Дуа засече с глава центриране в наказателното поле на Кайо Видал. В края на първото полувреме Аслак Фон Витри бе близо да удвои преднината, но стреля в напречната греда от пряк свободен удар. След почивката гостите се опитаха да възобновят равенството, но гол с глава на Йон Жардан бе отменен заради засада. В ответната атака разградчани покачиха аванса си на 2:0. Руан Секо отправи фалцов удар извън наказателното поле, който попадна в далечния ъгъл на противниковата врата. В добавеното време на двубоя Диниш Алмейда оформи крайния резултат, като се разписа на два пъти.

Резервата Тодор Неделев стреля в лявата греда от пряк свободен удар, а португалецът бе точен при добавката. В следващата атака головата комбинация отново даде резултат. Полузащитникът центрира към своя съотборник от корнер, а бранителят отбеляза с глава. Реваншът между двата отбора е на 29 август, четвъртък, от 20:00 часа в Кишинев.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани