Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Лудогорец загуби първи точки от Черно море в Разград след нулево равенство

[post-views]
Лудогорец загуби първи точки от Черно море в Разград след нулево равенство

Лудогорец и варненския Черно море завършиха 0:0 в дербито на 7-ия кръг от футболното ни първенство. Срещата противопостави първия и втория в класирането от миналогодишния сезон

Лудогорец загуби първи точки от Черно море в Разград след нулево равенство
Снимка: БТА

За Черно море това бе първа среща от 2019-а година, в която си тръгва от Разград непобеден. С точката „моряците“ събират 14 пункта и излизат на 2-о място в класирането, на 2 точки от лидера Левски. В петият си мач от началото на сезона,  домакините от Лудогорец за първи път не успяха да спечелят. С 13 точки те се придвижиха на 4-о място, но имат и два мача по-малко. Разградчани завършиха срещата с 10 души заради червен картон на Агибу Камара, а в последните секунди пред гостите се откри чудесна възможност да стигнат до победата, но Едгар Пашеко не успя да завърши атаката на своя тим. Домакините имаха претенции за дузпа в 28-ата минута, когато Кайо Видал бе атакуван в гръб и падна в наказателното поле, след като Цветомир Панов го атакува в гръб. Съдията Никола Попов обаче подмина ситуацията. Четвърт час преди края на срещата домакините останаха с 10 футболисти на терена, след като направилия дебют Агибу Камара влезе грубо в краката на Васил Панайотов.

Съдията Никола Попов първоначално извади жълт картон на провинилия се, но се наложи да бъде привикан на монитора край терена, за да направи он-фийлд ревю и след него коригира решението си с изгонване. В добавеното време и двата отбора можеха да стигнат до победата, но гостите трябва да съжаляват повече. В 7-ата минута след редовните 90-ет Едгар Пашеко беше изведен от Кешерю в наказателното поле, а португалското крило влезе много близо до вратата и не успя да прокара топката зад вратаря Падт.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани