Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Изложение на най-новите дрон-технологии започна в София

[post-views]
Изложение на най-новите дрон-технологии започна в София

Изложение, посветено на дрон-технологиите, беше открито в София. Наред с изложба на най-нови модели дронове, на форума в Интер Експо център бяха обсъдени и приложенията на дрон проектите в отбраната, сигурността, бедствията и авариите, както и в много други сфери на живота.

Във въздуха, водата, на сушата – те са навсякъде. Все повече се използват за много и много дейности – сигурност, охрана, образование, научни разработки, пожарогасене, фотография и заснемане на филми, селско стопанство, строителство. Това са дроновете и безпилотните апарати, които без съмнение ще навлизат все повече в ежедневието ни. Именно дроновете, роботите и безпилотните технологии попадат във фокуса на DRONE EXPO SUMMIT – визионерското събитие, което започна днес, в рамките на изложение Inter Drone Expo 2024.

Още в началото на миналия век, началото на този, се видя, че дигитализацията навлиза навсякъде.

Редица експерти обясниха визиите си за развитието на дрон-технологиите по време на форума. Събитието е резултат от усилията на Асоциация Обединено Дрон Общество и Интер Експо Център, както и на Министерството на отбраната

Най-ново

Единична публикация

Избрани