Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

СПЕШНА КАМПАНИЯ!  Да помогнем на малката Цвети да се пребори с левкемията

[post-views]
СПЕШНА КАМПАНИЯ!  Да помогнем на малката Цвети да се пребори с левкемията

Информационният център на Министерството на отбраната се присъединява към призива на подполковник Любомир Борисов, служител в Министерството на отбраната, който набира доброволни парични дарения за лечението на неговата дъщеря – Цветелина Борисова, на 14 г., страдаща от онкологично заболяване. Публикуваме призива на подполковник Любомир Борисов и банковите сметки за дарения.

СПЕШНА КАМПАНИЯ!  Да помогнем на малката Цвети да се пребори с левкемията

Обръщам се към Вас хора с добри сърца, и аз като повечето от Вас не съм предполагал, че ще ме застигне тази необходимост да се моля за средства необходими за спасяването на дъщеря ми Цветелина Борисова на 14 г.

Това е дете което през целия си живот се е борило да си изправи гръбначния стълб – носи корсет с години и прави оздравителни упражнение, носи шини, носи очила, година и половина се бори с ортикария по цялото тяло, но това не я спря да тренира, да се учи, да се усмихва и да мечтае когато порасне да стане лекар.

Силата на духа и се виждаше, когато на вън е над 30 градуса, а тя продължаваше да носи пластмасов корсет обхващаш цялото тяло, но в тази борба с левкемията нейната сила играе по-малка роля и тука са важно неща извън нейната воля и сила и именно за това се обръщам към Вас, добри хора отворете сърцата си и ни помогнете, помогнете ни да съберем необходимите средства за лечението на Цвети, лечение което ще и даде много по – голям шанс за живот, шанс за живот на всички които я обичат.

Знаете, че едно нормално семейства в България не е способно да плати само тези непосилни суми за да спаси живота на детето си, знайте, че който добро прави добро получава. Ще сме изключително благодарни на всеки откликнал на нашия апел за помощ и нека Господ да пази Вас и децата Ви. Благодаря!

🌐 Подкрепете Цвети с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.org/bg/campaign/spasi-cveti

🌐 Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG73BUIN95611000742763

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Цветелина Любомирова Борисова

🌐Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

🌐Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина

https://pavelandreev.org/bg/subscription

Най-ново

Единична публикация

Избрани