Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Модернизацията на армията увеличава възможностите за реализация

[post-views]
Модернизацията на армията увеличава възможностите за реализация

Да се посветиш на службата в Българската армия и едновременно с това да осъществиш мечтата си да управляваш високопроходима техника. Това съчетание успява да постигне старши сержант Георги Николов, военнослужещ в Командването за логистична поддръжка. Удовлетворен е, че модернизацията на армията увеличава възможностите за реализация.

Той постъпва в Българската армия няколко месеца след наборната си служба. Преди 21 години . За него военната служба е специална и той я носи с чест.

Старши сержант Николов  харесва военната професия – именно, защото е професия , той е част от сплотен екип, в който с годините се е изградило желязно доверие, сигурност и увереност.

Армията е възпитала у главен сержант Николов важни качества като – отговорност, сигурност, дисциплинираност, които са много съществени. А освен че армията го привлича от малък,  той възприема службата като дълг.

Старши сержант Георги Николов е изключително удовлетворен е, че все повече напредва модернизацията на армията и това разширява възможностите на военнослужещите да се развиват всеки в своята сфера на дейност във въоръжените сили.

Share

Най-ново

Единична публикация

Избрани