Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Откриха паметник на бесарабски българи, загинали през Първата световна война

[post-views]
Откриха паметник на бесарабски българи, загинали през Първата световна война

FB_IMG_1602005386769Паметник на бесарабски българи, загинали през Първата световна война беше открит в град Твардица в Молдова. Официалната делегация на Министерството на отбраната бе водена от директора на дирекция „Социална политика и политика по военно-патриотично възпитание” Иво Антонов.

Историческият музей в Тараклия, Молдова, получи книги на историческа и военно-историческа тематика от Министерството на отбраната. Директорът на музея г-жа Некит, беше отличена с почетна значка и грамота на Министерството на отбраната за доказана патриотична дейност и принос за запазване на българския национален дух в Молдова. Музеят за FB_IMG_1602005369734културното наследство на град Тараклия получи грамота и юбилеен медал от Министерството на отбраната Република България „За успехи и достижения в развитието на културното наследство в град Тараклия“.

Директорката на музея Татяна Некит бе наградена с почетна значка и грамота от министъра на отбраната Красимир Каракачанов за „Принос в патриотичното възпитание на младото поколение“.

Най-ново

Единична публикация

Избрани