Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Стойчо Младенов: „Изиграхме супер мач, може да пречупим Лудогорец още този сезон“

[post-views]
Стойчо Младенов: „Изиграхме супер мач, може да пречупим Лудогорец още този сезон“

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от тактическата дисциплина в своя отбор при победата над Лудогорец с 1:0, която остави „червените“ в битката за титлата.

Младенов заяви, че Лудогорец продължава да има подкрепа на всички нива, но вярва, че ЦСКА може да се пребори за титлата още този сезон.

„Въпреки проблемите с контузените състезатели, изиграхме силен тактически мач и успяхме да вземем ценни три точки“, коментира Младенов след мача.

„Това е 33-и мач за 4-5 месеца. Това е изключително голямо натоварване и тази агресия, която искам през целия мач, постепенно намаляваше.

Имаше двоен аршин от съдията. При Тибо Вион не се свири жълт картон, а при Матей и Мухар веднага се показват картони. Това малко или много пречупва инерцията, агресията. При нас се показваха картони, при тях – не.

Изиграхме супермач. Две точки разлика са много и малко.

В един период започваш да се обезверяваш. Лудогорец има пълна подкрепа на всички нива вече 10 години. Комфорт на всички нива – на терена, извън терена.

Който не издържа на напрежение, значи не е за тук. Може да успеем да пречупим Лудогорец още тази година, ако прибавим малко качество, но дори и да не успеем, ние имаме план да изградим отбор в следващите две години.

Трудно може да прибавим качество през зимния трансферен прозорец, ще бъда доволен на един или двама нови играчи“, коментира Стойчо Младенов.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани