Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Нов изкуствен терен бе открит на Герена

[post-views]

ПФК Левски в присъствието на собственика Тодор Батков, изпълнителният директор Константин Баждеков, главният мениджър Георги Иванов и директорът на ДЮШ Даниел Боримиров официално откри новия изкуствен терен. За целта „синьото“ ръководство направи кратко тържество, на което отец Симеон извърши водосвет на новото изкуствено покритие и на обновените съблекални към изкуствения терен. На водосвета присъстваха мъжкият отбор на „сините“, треньори от школата, както и деца и фенове. На събитието присъстваха и представители на фирмата, благодарение на която е осъществен цялостният ремонт.
Тодор Батков връчи на нейни представители почетен плакет за Александър Кюлев – президент на тази организация, която е спомогнала за реновирането на изкуствения терен и съблекалните. Церемонията завърши с приятелски мач между децата на Левски и Витоша-13. Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че „сините“ няма да имат проблем с получаването на лиценз за Европа през следващия сезон, въпреки огромните финансови затруднения.
Президентът на Левски благодари на Иво Тонев затова, че гради Сектор А на Герена и разкри, че грубият строеж практически е приключил.

Най-ново

Единична публикация

Избрани