Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Базел без Щрелер в двубоя с Лудогорец

[post-views]

За пръв път през този сезон Лудогорец няма да има лагер в София преди важен мач от евротурнирите. Българските шампиони ще пристигнат във вторник за мача с Базел от Шампионската лига в столицата, като преди това ще се готвят за двубоя в Разград. Футболистите на Георги Дерменджиев ще тренират на стадион „Георги Аспарухов“, тъй като на „Васил Левски“ ще бъде официалното занимание на швейцарците. Сериозни проблеми има Базел преди мача си с Лудогорец.
Само 2 дни преди гостуването в София швейцарският първенец не знае дали ще може да разчита на звездата си Марко Щрелер. Таранът на Базел продължава да лекува контузия, заради която не игра и в последния мач на отбора си с Йънг Бойс. Ветеранът се контузи в предишния двубой от Шампионската лига, който Базел спечели с 1:0 срещу Ливърпул.
Тогава именно Щрелер беше точен, но в края на мача напусна.
Сега треньорският щаб и лекарите на Базел не знаят дали ветеранът ще се оправи навреме за мача с Лудогорец. Опциите пред Базел за нападател обаче не са толкова много, като в атака тимът има доста млади играчи – Гаши и Емболо, който е едва на 17 години.

Най-ново

Единична публикация

Избрани