Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Началникът на отбраната награди БНР

[post-views]

Един кадър на в. „Народна армия“ грабна отличието – настолен плакет на Щаба на отбраната през миналата седмица. Това е генералният директор на Българското национално радио Радослав Янкулов, започнал професионалното си развитие в изданието на министерството.
Наградата му връчи началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов в зала „Тържествена“ на МО. На церемонията присъстваха и членовете на Управителния съвет на БНР- Анюта Качева, Калин Катев, Христин Стрижлев и Кристиян Бояджиев, Иво Тодоров – програмен директор на БНР, и Митко Димитров, директор на Радио София.
Отличието се присъжда на екипа на БНР за високия професионализъм и активната дейност в областта на журналистиката, обществената ангажираност към актуалните проблеми и отразяването им в националния ефир и във връзка с 80-годишнината от създаването му.
Вицеадмирал Николов подчерта, че работата на журналистите помага на хората в системата на отбраната и кара обществото ни да се гордее с усилията на българските воини.
„Така, както армията няма загубено сражение, така и радиото няма загубена битка, на фронта на който работим“, отговори на приветствието генералният директор на БНР Радослав Янкулов.

*част от изказването на Радослав Янкулов може да прочетет тук.

 

(БА)

Share

Най-ново

Единична публикация

Избрани