Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Favicon_File
Търсене
Close this search box.
НБА

nba2Шампионът Кливланд Кавалиърс загуби при гостуването на Детройт Пистънс с 90:106 в мач от НБА. Тимън на Кавалиърс игра без суперзвездата ЛеБрон Джеймс, който получи почивка след изтощителната седмица, в която отборът изигра пет мача. Поражението прекъсна серията на Кливланд от пет поредни победи. Детройт пък сложи край на негативната серия от пет последователни поражения. Тобиас Харис завърши с 21 точки за Детройт, докато за Кливланд Кевин Лав завърши с „дабъл-дабъл“ – 17 точки и 14 борби.

Торонто Раптърс постигна клубен рекорд със седма поредна победа като гост след успех над Портланд Трейл Блейзърс с 95:91. Кайл Лаури вкара 27 точки, 20 от които през второто полувреме, а ДеМар ДеРоузън добави 20 точки и 10 борби за успеха на Торонто. 29 точки на Си Джей МакКълъм не бяха достатъчни за домакините от Орегон, които бяха без Деймиън Лилърд. Мейсън Плъмлий също игра на високо ниво с 13 точки, 15 борби и 4 асистенции.

Лос Анджелис Клипърс загуби от Денвър Нъгетс със 102:106 в друга среща от тази нощ. Никола Йокич се отличи с 24 точки и 10 борби, а Данило Галинари и Уил Бартън добавиха по 23 а успеха на Денвър. Клипърс игра без тримата си водещи реализатори този сезон – Блейк Грифин, Крис Пол и Джей Джей Редик, но успя да навакса 17 точки пасив и да поведе в началото на последната четвърт. Серия от 9 поредни точки върна преднината на Денвър и тимът успя да надделее в края с 4 точки разлика. Джамал Крофърд бе най-резултатен за загубилия тим от Ел Ей с 24 точки.

Тройка със сирената на Ренди Фой донесе победата на Бруклин Нетс над Шарлът Хорнетс със 120:118. „Mрежите“ губеха с 14 точки в началото на третата част, но успяха да стопи пасива и да измъкнат драматична победа с коша на Фой. Успехът сложи край на серията от пет поредни загуби на Бруклин. Боян Богданович се отличи с 26 точки, а Шон Килпатрик добави 23 за успеха.

Share

Най-ново

Единична публикация

Избрани