Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

На открито започва пролетния базар на книгата

[post-views]
На открито започва пролетния базар на книгата

biblioteca Във вторник на 29-ти май започва най-голямото пролетно книжно изложение у нас – „Пролетният базар на книгата“, който ще продължи до 02 юни. Заради европредседателството за първи и единствен път тази година той ще се проведе на открито в парка пред Националния дворец на културата. Щандовете ще предложат на многохилядната си публика вълнуваща разходка сред хиляди книги, представени от близо 100 български книгоиздатели и книготърговци в парка между булевардите „Фритьоф Нансен” и „Патриарх Евтимий”.

През 6-те дни на изложението, на специално изградената за целта сцена, както и на различни места в София, ще се проведат над 40 събития – премиери на книги, четения и срещи с български и чуждестранни автори.
На щандовете на издателствата, както и на сцената на културната програма предстоят десетки срещи с автограф с български писатели и поети. Ще има и специална програма от МИНИ АРТ ФЕСТ, насочена основно към детската и младежка аудитория, с която ще бъде отбелязан Деня на детето. Работното време на изложението е от 10 до 20 ч.

Най-ново

Единична публикация

Избрани