Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ДЕЗИНФО: Дълбоката държава и отчаяните глобалисти организираха опита за убийство на Тръмп

[post-views]
ДЕЗИНФО: Дълбоката държава и отчаяните глобалисти организираха опита за убийство на Тръмп

За опита за убийство на републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп. Дълбоката държава на САЩ, която в момента се смята за отчаяна и готова да направи всичко, е отговорна за този опит. Действителният президент на САЩ беше прострелян и оцеля. Но дълбоката държава е отчаяна. Те са в беда. Те ще се опитат да разширят войните. Дами и господа, дълбоката държава направи това, не се заблуждавайте. Вземете това смъртоносно сериозно, подобно на войната с Русия. Те отново ще се опитат да убият Тръмп.

ОТГОВОР

Една дива конспиративна теория, лишена от каквито и да било емпирични доказателства, се стреми да извлече печалба от опита за убийство на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Твърдението е съчетано с дезинформационни разкази за глобалните елити и дълбоката държава на САЩ.

Извършителят на опита за убийство на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп е идентифициран като 20-годишният Томас Матю Крукс. Няма доказателства, които да предполагат, че той е свързан с някаква по-широка конспирация.

Популяризирането на теории на конспирацията е често срещана прокремълска техника за всяване на недоверие в институциите в демократичните страни.

https://euvsdisinfo.eu/report/the-deep-state-and-desperate-globalists-organised-the-trump-assassination-attempt

Превод – Евгени Мандаджиев

Най-ново

Единична публикация

Избрани