Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Много театър и под горещото софийско небе

[post-views]
Много театър и под горещото софийско небе

В легендарното култово място „Маймунарника” в Борисовата градина на София през август и септември продължава театралният сезон, и то с много комедии.
Началото на поредицата „Театър в парка” поставя на 19 август чешката комедия „От всички страни” с Александра Сърчаджиева, Стефания Колева, Дарин Ангелов и Деян Ангелов.
„Извънредно неудобно” е на 21 август със Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова. На 28 август се играе „Неделя сутрин”. На сцената ще са Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller с една от най-харесваните авторски театрални комедии. Ваня Георгиева е автор на текста, създаден не без помощта на истинските преживелици на самите актьори.

На 2 септември певицата Керана и Емил Марков се превръщат в успешен театрален тандем в пиесата „Всяка първа сряда”. Героите на двамата сключват сделка – той й плаща, а тя му дава тялото си. Слагат всичко на масата – пари, секс, страхове, мечти. Без угризения и без оправдания. Никой обаче не е готов за това, което ще се случи…
Любовта завладява парка на 3 септември, когато отново ще гледаме триото Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова, този път в „Извънредно любовно”.
Мария Сапунджиева, Владимир Зомбори, Анелия Луцинова, Деян Ангелов и Катя Иванова ще забавляват зрителите на 4 септември с британската комедия „Премахни от приятели”.
Хитовата испанска комедия „Съседите отгоре” ще се играе на 5 септември с Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев, когато едно „неприлично” предложение ще взриви всичко.
Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев ще са „Отчаяни съпрузи” на 15 септември.

Най-ново

Единична публикация

Избрани